Flyg från Småland till Berlin och Visby

I sommar upprepar Flysmåland succén från förra året med direktflyg från Växjö till Berlin och Visby. Sommarbiljetterna kommer finnas för resor mellan 7 juli och 15 augusti. Biljetterna har haft en ytterligare positiv effekt utöver att svenskar kunnat resa enklare till Gotland samt Tyskland, för tyskar har också sett möjligheten att åka till Småland. Henrik Löfberg som är chef på Flysmåland kommenterar
– Det som är extra kul är att även tyskar hittar till Småland denna väg och vi har historiskt sett haft ungefär hälften av passagerarna från Tyskland.

[ad#ad-article]

Flyg till Visby kommer avgå tre dagar i veckan, onsdagar, fredagar och söndagar. Flyg till Berlin kommer avgå på fredagar och söndagar, som gjort för kortare weekendresor. I år förväntas fler uppskatta sommaren i Visby då ett nytt hotell i Kosta öppnar upp dörrarna. Samtidigt växer Berlin som semesterstad då alltfler restauranger öppnar och ryktet sprids om det massiva utbudet av shopping.