Alla hjärtans dag i London eller Paris

Alla hjärtans dag i London eller Paris

Vill ni ta er iväg på en weekendsemester under alla hjärtans helgen? Städerna London och Paris lockar årligen mängder av weekendresenärer och för alla hjärtans dag finns mängder av mysiga restauranger och trevliga kvarter att strosa runt i.
Det enklaste är att åka med Ryanair som står ut i mängden med riktigt låga priser på flygbiljetter. För boende finns alternativet att bo på enklare bed and breakfast vilket gör weekendresan lite mer speciell än de vanliga hotellen. Flera hostels har också ett större utbud av rum med bådde dubbelrum och enkelrum som alternativ. Eftersom säsongen inte börjat på allvar för backpackers kan det vara en rätt lugn stämning på hostels, något som inte är helt fel för en romantisk weekend.

[ad#ad-article]

Inför alla hjärtans dag, eller Valentines day som det heter på engelska, finns flera specialerbjudanden i båda städerna. Vad sägs till exempel om bungyjumping med din partner i London, Lover’s leap bungee jump, eller ett besök på en kabaré i Moulin Rouge i Paris följt av ett besök på chokladaffären Patrick Roger i Paris där chokladpraliner trängs med spännande chokladsorter kryddade med både peppar och lime.