Swebus Express till Vasaloppet

Snart sätter de populära längdåkningstävlingarna Vasaloppet och och Tjejvasan igång. Då passar Swebus Express på att sätta in extrabussar för att ta åskådare till Mora.
Vasaloppet går den sjunde mars men flera väljer att åka till Mora tidigare för Tjejvasan, Ungdomsvasan och Öppet spår. Den 27 och 28 februari avgår bussar i Swebus Express regi tre gånger dagligen mellan Stockholm och Mora (åt båda hållen).

[ad#ad-article]

– Många skidåkare har redan upptäckt våra snöresor till Dalarna, säger Ingvar Ryggesjö, pressansvarig för Swebus Express. Nu satsar vi ännu mer på alla vintersportintresserade genom att erbjuda smidiga transporter till folkfesten Vasaloppet.
För boende I Mora finns en utförlig guide med tips om hotell, vandrarhem och privat boende, den hittar du här.