Skidsemester i Österrike under mars

Slalom

Resorna till fjällen går nu som smör i solsken men fortfarande finns det resor kvar. Samtidigt som de sista resorna för sportlovet säljs är det hög tid att hitta resan inför mars och påsklov, då Österrike är populärt för skidåkning. Bad Gastein och sista minuten till alperna erbjuder nu mest för resekassan. Årets nyheter hos STS Alpresor är bland andra större familjerabatter och logi på hotellen Wildbad, Villa Orania och Hotel Post, alla i Bad Gastein.

[ad#ad-article]

STS Alpresor erbjuder också snögaranti vilket innebär att de garanterar att du kommer kunna åka skidor under din vintersemester, mer finns att läsa i informationsbroschyren med viktig information från företaget. Snögarantin lär vara en stor fördel även om exempelvis Gasteinerdalen som ligger i Österrike haft snö under de senaste trettio säsongerna.

(Bildkälla: STS Alpresor)