Resor till solparadiset Sri Lanka

Sri Lanka kallas ofta för en paradisö av de som varit där på semester. Ön som ligger en bit söderut från Indien har långa stränder och djupa regnskogar. I dagsläget erbjuder Fritidsresor 15 hotell på ön, på sydvästkusten runtom huvudstaden Ngombo.
Det som bör tilltala flera resenärer är att man befinner sig mitt i invånarnas dagliga liv, fastän med underbart sol och bad runt husknuten. Med Fritidsresors satsning på Sri Lanka går det också att kombinera resor till Maldiverna.

[ad#ad-article]

Bassam el Mattar som är country manager på Fritidsresor kommenterar reseutbudet till Sri Lanka
– Sri Lanka är ett exotiskt, prisvärt resmål – här har resenären alltid närhet till det lokala livet. En fantastisk natur med flera klimatszoner och intressanta sevärdheter gör resmålet ännu mer spännande, säger Bassam el Mattar.
Resorna till Sri Lanka finns för försäljning från och med 28 januari.