Hitta resor till solen i april

Hamn i DubaiKänns det långt att vänta till sommaren för att få sola och bada? Misströsta inte, det finns chanser att komma iväg för sol och bad i april, lagom till att våren så sakteliga närmar sig. Vi listar heta resor i april!

Dubai

Dubai har kommit långt och är numera etablerat som turistdestination för sol och bad. Men Dubai bjuder på så mycket mer, där finns härligt god mat, möjligheten att uppleva arabisk kultur och så självklart strosa omkring i orientaliska basarer. På ena sidan av floden som delar staden finns kryddmarknaden och basarområdet. För att ta sig över till andra sidan floden åker man dhowbåt som fungerar som taxi. Pröva att besöka båda sidorna av floden, det traditionella och det moderna Dubai!

Sök ut din resa och välj det hotell som passar dig.


Resor till Dubai

Egypten

Endast cirka sex timmar med flyg bort ligger Egypten. På Sinai ligger Sharm el Sheikh som lockar tusentals resesugna under våren. Vill du vara på ett ställe med mer liv och rörelse är det Hurghada som gäller, men båda ställen är som gjorda för sol och bad.
Väl i Egypten är det en storartad chans att lära sig mer om historia, då speciellt med besök i Luxor och Karnaktemplet samt konungarnas dal. Ska du besöka dessa ställen är det enklare om du bor i Hurghada, men reservera ändå några dagar för utflykter runtom i Egypten.Resor till Sharm el Sheikh i Egypten