Hög tid att boka semester för sportlovet

I juletid börjar sportlovsresorna gå åt i allt snabbare takt och nu gäller det att fynda bland de restplatser som återstår. Bland de populäraste destinationerna finns Egypten, Kanarieöarna och Thailand, platser till dessa är därför svårfunna. Men ge inte upp, än kan du ordna med din sportlovssemester till sol och värme! För att öka dina chanser kan du se närmare på destinationer dit få söker sig under sportlovet. Alternativt kan du ta en längre semester och åka iväg innan sportlovet.

Välj din avreseort nedan för resor till destinationer som Kanarieöarna och Egypten.

Gammal favorit eller nykomling?

Storfavoriten Gran Canaria sedan år tillbaka håller ställningarna och även om många redan bokat hit kan du göra ett klipp genom att se på sista minuten resor. Den största nykomlingen Egypten för årets solsemestrar har också lett till ett ökat antal platser hos flera researrangörer.