Tjäna bonuspoäng med Norwegian

Norwegian

Nu kan du tjäna mer på att flyga med Norwegian. Med det nystartade bonusprogrammet kan både privat- och affärskunder tjäna bonuspoäng som sedan kan användas för betalning av resor. En extra förmån är att det går att delbetala resor med poängen, så insamlade poäng kommer snabbt till nytta. Intjänade poäng på en resa kan användas omedelbart vid betalning av efterföljande resa.

Värdet på poängen beräknas med norska kronor som bas, 1 poäng (CashPoint) är värd 1 norsk krona. De intjänade poängen förändras i värde i takt med aktuell valutakurs. Den del av köpesumman som poängen beräknas för är biljettens nettopris, det vill säga exklusive moms, skatter och övriga avgifter.

[ad#ad-article]

Norwegian har tagit ett extra steg för att förenkla för resenärerna. Man har uppmärksammat att många tycker det är jobbigt att hålla reda på kort och därför har man helt slopat medlemskort för bonusprogrammet. Istället för medlemskort skapar nya medlemmar en egen profil på Norwegians sajt och där registreras samtliga köpta biljetter och intjänade poäng.
– För att göra det enkelt har vi till exempel skippat korten, du behöver inte räkna antalet flugna miles eller hålla reda på en massa krångliga regler. Norwegian Reward ska vara lika enkelt att använda och förstå som detaljhandelns kundförmåner, säger Åsa Larsson som är press- och informationsansvarig på Norwegian Sverige.

(Fotograf: Hans-Olav Nyborg)