Se Mallorca från cykelsadeln nästa år

Snabb cykel

Glöm för ett ögonblick den sedvanliga sol- och badresan till Mallorca. Kanske är det inte svårt för dig som snabbt blir uttråkad på stranden. Nu finns det resepaket för aktiva resenärer, cykelresor för den som vill motionera och se något nytt samtidigt.
Lifestyle Travel satsar under 2010 på charterflyg i egen regi från Göteborg till Mallorca. Idén är enkel och nischad med kan passa för den som vill pröva något nytt. Pia Bolinder som är VD på Lifestyle Travel förklarar mer
– Våra kunder är målinriktade motionärer som antingen tränar för en specifik tävling som tex Vätterrundan, eller för att bara må bra. Vi samarbetar med Vätterrundan för att så mycket som möjligt förbereda cyklisterna, en behaglig tur runt Vättern.

[ad#ad-article]

Oberoende om man är nybörjare eller veteran.
För att göra beslutet lite enklare för den som är sugen på en cykelresa, finns en boka tidigt rabatt som gäller till 31 oktober. Avresa kan ske från Stockholm eller Göteborg