Dags för sista minuten för charter

Det blir allt vanligare att vara ute i god tid med bokning av semester. Det innebär också att sista minuten biljetter kan vara svårt att hitta för charterresor. Vi tipsar dig om de bästa sätten att gå tillväga.
Var vill du åka? Det är självklart att olika resmål varierar i popularitet mellan årstiderna, men det bör också påverka dina val av destinationer du kan tänka dig att åka på sista minuten till. Som exempel är Spanien nu under hösten inte så attraktivt, medan ställen som Indonesien, Kanarieöarna och Karibien lockar fler semestersugna.

[ad#ad-article]

Börja med att bestämma dig för en budget på platserna dit du kan tänka dig att åk. Ta hänsyn till nationalekonomin i landet ifråga och räkna på hur mycket du behöver för att roa dig samt (om du köper endast biljett) hotellkostnader. Det är billigare med mat och dryck i Indonesien än i Kalifornien för att nämna ett exempel.

Sista minuten biljetter är nu hett för Egypten och Kanarieöarna. Om du är beredd att bo på ospecificerat hotell sjunker priset, och väljer du endast flygbiljett blir det ännu billigare.