Fler resor till Alicante, Malaga och Nice

På grund av den stora efterfrågan av resor till flera ställen i Frankrike och Spanien har Norwegian tagit beslutet att öka utbudet inför sommaren 2010. Sommarresor står ju alltid högt i kurs, men under sommaren var det ett extra högt tryck på resor till Medelhavet. Redan nu har företaget gått ut med nyheten att från och med 28 mars ökar man antalet platser till Alicante, Malaga och Nice.
– Allt fler svenskar väljer att flyga med Norwegian och trycket på flygbiljetter till våra destinationer inför sommaren 2009 var stort vilket gjorde att vi successivt ökade kapaciteten till många av våra Medelhavsdestinationer.

[ad#ad-article]

Genom att redan nu släppa delar av nästa års sommarprogram till många destinationer med resstart från mars hoppas vi kunna möta de önskningar vi får från våra kunder, säger press- och informationsansvarig Åsa Larsson på Norwegian i Sverige.