Swebus säljer resor till Norrland

För de som ska resa till Norrland under semestern är det nu möjligt att köpa biljetter via Swebus för att resa med Ybuss. Det är möjligt att köpa biljetter för resa till 15 olika städer, däribland Söderhamn och Umeå. Pressansvarige på Swebus Express, Ingvar Ryggesjö, förklarar satsningen.
Det är roligt att Norrland blir tillgängligt för våra kunder på det här sättet. Vi märker hur den svaga kronkursen gjort Sverige intressant för många européer som ett semestermål i sommar. Därför är det viktigt att kunna komplettera vårt linjenät med Norrland på det här sättet.

[ad#ad-article]

Utöver att förenkla för utländska turister som vill resa längre upp i Sverige finns också förhoppningen att det kommer leda till att fler väljer att åka kollektivt i framtiden. Biljetterna kommer finnas tillgängliga både hos Swebus och Ybuss.