Säsongen startar i Sälen

Downhill med mountainbike

Nu har sommaren gjort sitt intåg i Sälen också. Den 18 juni öppnar Sälens utbud för cykelentusiaster, i det så kallade Sälen Bike Park.
Nyheter i år är Selftimerbanan som låter cyklister hålla koll på sina cyklingsbedrifter.

Gröna vägen är till för nybörjare som vill pröva på en tid i en bike park, med breda vägar och grusunderlag. För de med mer erfarenhet finns Branta vägen som bjuder på rätt avancerad utförscykling.

SkiStar Sälen driver skidanläggningar i Sälen, Åre och Vemdalen i Sverige. Även om det största utbudet är fokuserat på alpin skidåkning så är sommaren också en högtid för de som vill upp till fjällen. Försäljnings- och marknadschefen på SkiStar Sälen, Linda Morell, kommenterar utbudet under sommaren.

[ad#ad-article]

– Det känns jätteroligt att utförssäsongen på cykel nu sätter igång i Sälen. Vi har säkra och roliga leder som håller mycket hög klass och erbjuder hela familjen fartfyllda och spännande upplevelser i fjällmiljö. Det är enkelt att ta sig upp i liften med egen eller hyrd cykel. Inför årets säsong har vi lagt mycket arbete på nya leder och på att förbättra den bike parken ytterligare.