Kryssning i Medelhavet

Hyttvy

Vi börjar med några överväganden när det gäller kryssningar i Medelhavet Priser varierar mycket beroende på vilken typ av hytt du väljer. Generellt kan sägas att hytter högre upp och med utsikt över vattnet kostar mer. Det finns ett stort urval av kryssningsrederier i Medelhavet. Här presenterar vi ett urval.

Royal Caribbean
Royal Caribbean har gjort sig ett rykte med lyx till havs, då deras fartyg erbjuder det mesta som finns att tillgå i form av komfort. Vad sägs till exempel om aktiviteter som klättring (klättervägg), spa, gym, minigolf och självklart shopping ombord. Royal Caribbean erbjuder kryssningspaket som inkluderar flyg och transfer för att förenkla för resenärer. Fördelen är uppenbar: Företaget är därmed ansvarigt att du kommer med kryssningen även om flygplanet är försenat.
För att försäkra sig om att ingen har tråkigt ombord ordnas det också med flera shower, som livemusik, biograf (gratis inträde) och musikalframställningar.

[ad#ad-article]

Kändiskryssning..?
Celebrity Cruises heter företaget som seglar på många hav runtom i världen. I Medelhavet erbjuder företaget en kryssning med sightseeing som tema. Med en så kallad ”Cruisetour” i Medelhavet besöker du Barcelona och Madrid, med besök på Pradomuséet och gotiska kvareteren.
Om du är mer sugen på Italien finns en Cruisetour för Florens och Rom, där man får se katedralen Santa Croce och Pantheon. Utbudet med Celebrity Cruises är till för den som vill ha en riktigt speciell upplevelse och få chansen att göra strandhugg för att varva tiden på havet med upptäcksfärder i land.