Till Australien och billiga cityresor i vår

Känguru

I vår kommer ytterligare en aktör för lågprisbiljetter till städer runtom i världen. Det är SAS som går ut med en stor satsning med 650.000 lågprisbiljetter som kan bokas mellan 5 mars och 15 mars. Man kan vänta sig ett högt tryck på dessa biljetter. Prisexempel är Stockholm-Amsterdam för 495:- eller vad sägs om Stockholm-Paris för 695:-.
SAS nöjer sig inte med det här utan har samtidigt startat en tävling under kampanjperioden. Högsta

[ad#ad-article]

vinsten är en jorden runt – resa för två personer. Varje dag under kampanjperioden dras två vinnare som skickas iväg på rutten Stockholm – New York – Los Angeles – Aukland – Sydney – Bangkok – Stockholm.

Lockar livet i Australien? Nu finns rundresan ”Australia – The wine and movie tour” som har tagits fram av Ticket med tanke på filmen Australia och inkluderar besök på platser som boskapsstaden Darwin och Northern Territory.
– De storslagna miljöerna i filmen väcker äventyrslustan och måste
återupplevas utanför biosalongen, säger Pamela Nordqvist, ansvarig på TEMA.