Vin i plastflaska och comeback för Rhodos

TUIFly Nordic har nu tagit till ett oväntat drag för att minska flygutsläppen och hjälpa miljön – Sydafrikanskt vin som ska säljas i plastflaskor. Logiken är att plastflaskor är lättare än glasflaskor och det bidrar till en minskad bränsleförbrukning. Vem sa att miljöarbete inte kunde vara fantasirikt?
– Äntligen har vi hittat en leverantör av kvalitetsvin med plastbuteljer istället för traditionella glasflaskor, säger Jim Hofverberg som är TUIfly Nordics informationschef.

[ad#ad-article]

Samtidigt hägrar Rhodos som en nygammal favorit bland svenska turister. Rhodos är det resmål som ökat mest i Fritidsresors utbud. För att svara på efterfrågan tillhandahåller man nu ytterligare 2000 platser.
– Vi upplever en riktigt Rhodos-revival. Intresset för nya, uppfräschade Rhodos överträffar alla förväntningar, säger Bassam el Mattar, Fritidsresors Sverigechef.
Avresa till Rhodos med Fritidsresor sker på lördagar och resor finns i perioden 27 juni till 22 augusti.