Böcker för din resa till Asien

Indien: personlig guide, Din personliga guide till Asien med en överblick över landets historia och nutidens högteknologi och utveckling in i moderna tiden. Författaren har 24 års erfarenhet av att resa i landet och tar med läsaren till favoritplatser och förklarar även hur samhället fungerar. Ett stort plus är de färgfoton och personliga reseberättelser som varvas med berättelser om Indien.

Resa i Thailand : en guide till landet och kulturen, boken som visar dig mer än det värlsdkända Thailand med sina öar och stränder. Författaren har fokuserat på naturen, kulturen och historia för att ge en mer rättvis bild av landet. Perfekt läsning för dig som vill lära dig mer om Thailands kultur.

Ska du på äventyr i Japan? The Rough Guide to Japan går genom var du kan hitta bra ställen för övernattning, matställen samt självklart shopping för den intresserade. Ett stort plus är beskrivningarna av ställen som vanligtvis inte besöks av många turister. Se något nytt i Japan med den här boken som hjälp.