Åk tåg nästa weekendresa

Rovos Rail, TEMA TRAIN: Från Kapstaden till Viktoriafallen

I år sätter tågchartern nya rekord. Det finns nu 22 tågresor som tar svenska resenärer till nio länder. Nytt är bland annat tågweekend till Berlin, Prag och Italien. Tågweekend till Berlin eller Prag är möjlig mellan 27 maj till 20 september.
Nu går det också rundresor med betoning på Italien, antingen med wellnesstema (Venedig, samt besök i Verona) eller tåg med kryssning längs Donau i Tyskland. I mitten på januari hade nästan 800 tågresor bokats vilket motsvarade hela säsongen 2007.

[ad#ad-article]

– Berlin och Prag är idealiska städer för en långweekend med tåg. Den som lämnar Malmö på kvällen är framme i Berlin tidigt nästa morgon, hyfsat utvilad, lagom för att se staden vakna till liv, säger Lottie Knutson, initiativtagare till svensk tågcharter.

(Fotograf: Rovos Rail)