Julmarknader eller Hurtigrutten

ParI december börjar alla se framemot julen och ledigheten. I samma veva är det en månad i shoppingens tecken, inte desto mindre då julklappar ska köpas. Istället för att trängas i varuhus och lokala affärer, åk till en julmarknad och slå två flugor i en – Ha kul samtidigt som du ordnar med julklappsköpen. En bonus är att spännande julklappar kan hittas på julmarknader i säg, Berlin, Dresden eller Hannover.

Samtidigt som flera längtar till att ta det lugnt hemma finns de som blickar längre bort, till exempel längs Hurtigrutten som går längs Norges kust. Hurtigruten går även under vintern till skillnad från många andra kryssningslinjer. Den bjuder också på extra spännande upplevelser. Vad sägs till exempel om att se norrsken på himlen medan du njuter av en lyxig kryssning lång norrut.

[ad#ad-article]

Kryssningsvarianten ges mellan 15 november och 31 mars. För de som reser i december blir det tillfälle att äta julmat och att fira nyår ombord. Läs mer om Hurtigruten.