Gift dig utomlands med Fritidsresors hjälp

ParNu finns det ett bröllopspaket för alla som går i tankar om att ta det stora steget. Det är bröllop på stranden i Thailand som hägrar för de som vill gifta sig utomlands, informatör Peter Hellström på Fritidsresor berättar.
– Drömmen om ett romantiskt strandbröllop i Thailand växer i takt med att
landets popularitet ökar.

I resepaketet ingår en wedding planner, det är alltså den person som planerar hela bröllopet och får det att klaffa perfekt med parets önskemål. Oavsett om det handlar om diverse tillstånd, transporter eller fotografering av själva bröllopet, så ordnas det av wedding planner.

[ad#ad-article]

Titta in på Fritidsresors bröllopswebb för att se utbudet av bröllopspaket.. Vad sägs till exempel om en egen long-tail-båt (eller en yacht). För bruden finns tillval som sminkning och håruppsättning. Tja, varför inte gifta sig i sann Hollywoodstil med allt som ett välordnat skådespel!

Självklart kan man få bröllopet registrerat på svenska ambassaden i Bangkok.

(Foto: TUI UK)