Höstlovsresa långt bort eller nära intill

Höstlov.Knappt har vi börjat arbetet eller skolan efter semestern och nu är det dags att ladda för nästa ledighet – höstlovet är snart här! Det enda som behövs är några sparade semesterdagar eller en del övertidstimmar för att kunna unna sig en paus från vardagen. Under hösten är det magert med helger och tillfälle till återhämtning.

Höstlovet kan kännas lite kort för en längre resa men desto större anledning att kolla närmare på Stockholmskortet. Med det får du fri entré till fler än 70 muséer och sevärdheter, samt gratis sightseeing med båt i Stockholms skärgård. Bestäm dig för ett till tre dygns turistande i Stockholm och sedan är det bara till att sätta igång och turista!

[ad#ad-article]

Är det istället utlandet som hägrar är det hög tid att kolla in
sista minuten – erbjudanden.