På resa med Marie-Antoinette

Resa med Marie-AntoinetteHistorieintresserad? Resesugen? Då har du en lockande kombination med lanseringen av ett tågpaket som följer Marie-Antoinette, ”I Marie-Antoinettes fotspår”. Under tågresan passerar man Wien, Versailles och Paris. För att göra det hela mer spännande så blir det besök på Versailles med övernattning på Trianon Palace, Schönnbrunn.
– Tågtransporten ned till Wien och Paris ger ytterligare dimensioner för alla som älskar epoken runt Marie-Antoinette. Resan visar fantastiska platser ur hennes dekadenta och flärdfulla liv, berättar Lena Pålsson som producerat resan hos TEMA.

[ad#ad-article]

Resan går först och främst till Wien där flera aktiviteter är inplanerade, så som besök på operan och slottet Schönbrunn. Efter det fortsätter resan till Paris med en titt på Conciergeriet, där Marie-Antoinette satt inlåst. Till slut är det Versailles som står på programmet och därmed det slott där Marie-Antoinette bodde med maken Ludvig XVI.
Hela rundresan tar sammanlagt 10 dagar med tågresa och stopp längs vägen.

Läs mer om Marie-Antoinette här.