Cykelsemester på Gotland

Cykelsemester på Gotland. Det är väl inget nytt? Nej, så sant. Men då är det dags att pröva på en cykelsemester med mountainbike på Gotland. Det är mer av ett äventyr än en cykelutflykt om man så vill.

Det finns en cykelled som går runt hela Gotland, se här och passa samtidigt på att läsa om de över 200 platser som kan besökas med cykel.

[ad#ad-article]

Det fina med cykelsemester på Gotland är att du har flera val av aktiviteter, från sightseeing, sol och bad om vädret tillåter, och så förstås medeltidsveckan på Gotland som alltid är under vecka 32.

Under sommarhalvåret finns det många evenemang på ön, så för den aktive resenären finns ingen risk att bli uttråkad. Se här för en översikt över musik och andra nöjesevenemang. Ta också en titt på upplevelsepaket med cykel.