Kryssa I Medelhavet med Ticket

Sponsrad länk: Dagskryssning.se – Hitta din dagskryssning här!

Vill du till Barcelona men är trött på den vanliga flygresan med boende på hotell? Då kan du åka på kryssning under fyra eller fem dagar.

Det första erbjudandet gäller fyra nätter med stopp i Ibiza och Nice. Priset börjar från 2221 kr och det brinner i knutarna för de intresserade! Avresa är nämligen antingen 29 maj eller 12 juni.

Om du hellre vill besöka italienska pärlor som Florens eller Rom kan du välja Tickets ”Italienska kulturpärlor”, en femdagars kryssning som avgår 2, 16 och 30 juni. Färden börjar med ett stopp i Cannes varefter kursen sätts mot Italien. Priset börjar från 3576 kr.

Om nyckelordet för dig är avkoppling ska du kolla närmare på det tredje erbjudandet. Då får du se Provence, Sardinien och Sicilien under en femdagars kryssning, samtliga passande för den som söker lugn och ro. Avresedatum är 24 maj alternativt 7 och 21 juni. Pris beräknas från 3480 kr.

Alla kryssningar som erbjuds av Ticket startar från Barcelona. Alla måltider och underhållning ombord ingår. Det som tillkommer är flygresan, dryck, speciella restauranger och eventuella utflykter man vill följa med på. Läs mer här.