Prima boende på Gran Canaria

 

lparivi1046.jpg

Ving Sunprime är en kedja med hotell med vuxna charterresenärer utan barn som målgrupp. Nu lanserar Ving det senaste bygget, Sunprime Resort Riviera som ligger på stranden i Playa del Cura på Gran Canaria. Hotellet har 156 sviter och 22 villor.

Sunprime Resort Riviera är ett steg till Vings planer på att lansera Sunprimehotell på turistorter runtom i världen. Peter Grandell som är VD för Resorts & Hotels berättar tanken bakom Sunprimekedjan.

-Hotellet blir alltmer ett resmål i sig och dagens resenärer lägger ner mycket möda på att hitta ett hotell som passar just dem. Sunprime vänder sig till kräsna vuxna som inte är ute efter lyx, men som vill ha en bekväm vistelse i en behaglig miljö.
Konceptet med hotell för vuxna utan barn är nytt i chartervärlden. Ving har i denna satsning fokuserat på de som vill ha komfort utan lyx, samt som vill åka med sin partner, vänner eller arbetskamrater.
Resesugna vuxna är välkomna att boka boende på Sunprime Resort Beach med start från
10 april. För de som bokar snart bjuder Ving på 1.500:- i rabatt.

(Foto: Åke E:son Lindman / Ving)