Medelhavskryssning från 9 998 kr

Sponsrad länk: Dagskryssning.se – Hitta din dagskryssning här!

Svenskarnas och europeernas intresse för kryssningar överlag ökar storligen. Trenden att åka på kryssning kommer förstås, som så mycket annat, från USA. Svenskarna kryssar till Norge och Finland, till Tallinn och till Medelhavet.

I dag är vi mer stressade än någonsin och därför vill vi ha full utdelning på vår lediga tid. Fördelen med en kryssning är att du slipper släpa och packa om ditt bagage. På fritiden vill man kunna slappna av maximalt och vad passar bättre än att ta en kort, spännande kryssning som avkoppling? Det finns alla typer av kryssningar, spa-, kasino- bröllops- och gourmetkryssningar…

Står din håg till en kryssning så erbjuder nu Fritidsresor 800 nya kryssningar i Medelhavet. Sedan tidigare säljer man också kryssningar med fartyget MSC Musica från Venedig. Den nya kryssningen startar i Barcelona och går bland annat via Marseille, Neapel, Tunis och Mallorca. Detta gör att du får tillfälle att uppleva både Spanien, Frankrike, Italien och Tunisien i norra Afrika och på så sätt komma i kontakt med flera olika kulturer. Varje hamnstad har något för alla åldersgrupper och intressen och i hamnarna har Fritidsresor förberett spännande äventyr. I resan ingår ett stort utbud av aktiviteter. Vad sägs om golfsimulator, gym, tennis- och volleybollbana samt ”wellness”-alternativ med aromaterapi, thalassobehandlingar, turkiska bad och yoga?

kryssn-orch-spa.jpg

Du reser med den nybyggda MSC Orchestra, där mer än 800 av 1300 hytter har privat balkong. Reser du med barn finns familjehytter med plats för fyra personer. Förutom två stora pooler finns en egen bassäng för barnen.

Priset från 9 998 kr inkluderar flyg, transfer och kryssning samt måltider och aktiviteter.
Flyg går från Stockholm och Köpenhamn med KLM via Amsterdam och vid ankomst till Barcelona åker man MSC:s transferbuss till fartyget liksom bussen vid resans slut tar resenä-rerna åter till flygplatsen. Mer information om Fritidsresors kryssningar hittar du här.

Birgitta T