Hotellbetyg hos Ving

ving-betyg.jpg

Nu kan du ta del av hur väl Vings hotell motsvarar förväntningarna hos tidigare resenärer. På en skala från 1 till 5 kan du också själv betygsätta faciliteter, atmosfär, städning, personal samt om dina förväntningar infriats. Det genomsnittliga betyget publiceras i anknytning till hotellpresentationen på www.ving.se, där du klickar vidare för att se betygen för de olika kriterierna. Högst upp på varje presentation visas texten ”Gästernas betyg” följt av sifferbetyget.

Populärt för många turister är att skriva och berätta om sina resor och att dela med sig av sina foton. Sedan ett år tillbaka har Ving lagt ut dessa reseberättelser på sin virtuella mötesplats och det nya konceptet med betygättning är en vidareutveckling av gästernas berättelser. Betygen uppdateras varje vår och höst, uppger Magdalena Öhrn, informationschef på Ving.

Birgitta T