Flash av Kanarieöarna med Fritidsresor

 

puerto_del_rosario.jpg

Nu är det också möjligt att hyra en villa under semestern på Kanarieöarna. Med Villas Alondra Suites får gästen njuta av en egen villa som inkluderar pool, jacuzzi och trädgård.
Kanarieöarna behöver inte längre betyda att gäster trycks ihop i mindre chartersamhällen. På herrgården Hotel Finca de las Salinas får du chansen att bo i en riktig (om än renoverad) 1700-tals miljö. Herrgården finns på Lanzarote och ligger en bra bit från de vanliga turistområdena.

Intresserad av spanskmorisk kultur?
Sedan 700-talet införlivades mycket av den moriska kulturen i Spanien, då området var erövrat. Sedan den tiden kan vi se vackra trädgårdar som är pedantiskt planerade. I den stilen ser vi tropiska palmer stå vackert placerade som ögongodis bland fina gräsmattor och färggranna blommor. En moderna konsten med nöjesträdgårdar sägs härstamma från den spansk-moriska stilen.

Ta chansen och se trädgårdar som denna vid hotell Gran Hotel Residencia, som är byggd mitt i en sådan tropisk trädgård.

För att toppa Kanarieöarna kan vi också välja att åka på kryssning dit med Fritidsresors M/S Thomson Celebration. Fartyget går mellan Madeira, Marocko och anlägger vid fyra Kanarieöar.

Besök Fritidsresors virtuella Kanarieöar på kanarieoarna.fritidsresor.se, en häftig Flashpresentation med överblick över hela utbudet.