Apollo bjuder in till Ibiza

Då var det dags igen. Apollo nylanserar nu Ibiza, den kända partyön i Spanien. Ibiza som omges av sandstränder har tidigare varit mest känd för de vilda partyställen som dragit till sig turister från när och fjärran.

När Apollo nu lanserar ön så är det landskapet och boendet som framhävs mer. Apollos hotell ligger precis utanför stadskärnan med badvikar omkring sig. Apollo har sitt All Inclusive hotell på Ibizas norra kust, den lugnare delen av ön.

Ibiza har med sin ringa storlek mycket att erbjuda den som vill röra på sig. Det tar inte mer än en knapp timme att ta sig från ena sidan av ön till den andra. Även om nattlivet fortfarande är aktivt finns här även annat att upptäcka. Ta till exempel hippiemarknaden som hålls varje vecka, där man kan fynda bland allehanda småsaker.