Apollo flyger dig till Kina!

I höst startar Apollo (Apollo) en ny kampanj med resor till Kina. Företaget kommer erbjuda såväl resor till specifika städer som Beijing och Shanghai, samt speciellt framtagna rundresor.
Rundresorna får nog de flesta backpackers och äventyrslystna i övrigt att öppna ögonen. En av dessa resor låter resenären upptäcka Kinas kulturella huvudstäder Beijing, Shanghai, Suzhou och Xian. Totalt blir det tre nätter i Beijing, 1 natt i Xian och tre nätter i Shanghai. Resor mellan städerna ska ske med tåg.

Den andra rundresan ska istället visa upp Kina i ett samarbete med Östasiatiska museet, som vill presentera ett antal av landets trädgårdar. Resan är något längre än den första varianten, hela två veckor kommer man kunna se och njuta av några av landets främsta trädgårdar!