Booking.com Barcelona Boktips Bussresa Dagskryssning Egypten Flyg Frankrike Gran Canaria Grekland Italien Kanarieöarna Kroatien Kryssning Mallorca Medelhavet Norge Paris Rhodos SJ Skidsemester Solsemester Spanien Stockholm Teneriffa Thailand Turkiet Tyskland Tåg USA Weekend

Stort intresse för Prag i vinter

Nyheter, 25 november, 2016

Hos Ticket har man lagt märke till det ökade intresset för Prag som destination för weekendresor. I allmänhet är det många städer i öst som många vill slappna av i under en weekend. Budapest, Krakow och Warszava har också fler bokningar än vanligt.
Men Prag leder helt klart, med en ökning på över 80 procent i bokningar.
– Prag har blivit riktigt trendigt i vinter. Det är en mysig storstad bara ett par timmars flygresa bort. Dessutom är det väldigt prisvärt att åka dit, säger Karin Starkman Ahlstedt, PR- och kommunikationsansvarig på Ticket Privatresor.
Prag är känt för den medeltida atmosfären med en stadsbild som i mångt och mycket är intakt sedan tidig medeltid. Men de lägre priserna för hotell, mat och shopping är givetvis också anledningar till det ökade intresset.