Booking.com Barcelona Boktips Bussresa Dagskryssning Egypten Flyg Frankrike Gran Canaria Grekland Italien Kanarieöarna Kroatien Kryssning Mallorca Medelhavet Norge Paris Rhodos SJ Skidsemester Solsemester Spanien Stockholm Teneriffa Thailand Turkiet Tyskland Tåg USA Weekend

Nya vinresor i höst med BKWine

Nyheter, 27 maj, 2015

Till hösten blir det fler vinresor till Italien och Spanien. Det är BKWine som anordnar vinresor till Emilia-Romagna, Le Marche och Toscana i Italien, samt Katalonien i Spanien. Alla resor är fem nätter långa, från onsdag till söndag.
Britt Karlsson som grundat BKWine berättar
– Det är två helt nya destinationer i Italien, som vi öppnar för första gången. Sedan är det en klassiker med ett helt nytt och spännande innehåll också i Italien. Och slutligen en ‘gammal goding’ som kommer tillbaks på programmet efter flera års uppehåll. Många spännande nyheter alltså för den mat- och vinintresserade resenären.

Läs mer om dessa vinresor på BKWine vinresor.