Booking.com Barcelona Boktips Bussresa Dagskryssning Egypten Flyg Frankrike Gran Canaria Grekland Italien Kanarieöarna Kroatien Kryssning Mallorca Medelhavet Norge Paris Rhodos SJ Skidsemester Solsemester Spanien Stockholm Teneriffa Thailand Turkiet Tyskland Tåg USA Weekend

Res till Istrien i Kroatien från Kalmar

Nyheter, 8 mars, 2015

Poreč i Kroatien

I sommar kommer Solresor erbjuda resor till Istrien i Kroatien från Kalmar. Det blir två avgångar till Pula respektive Poreč. Pula är den största staden på halvön Istrien medan Poreč är en pittoresk stad med ett rikt nöjesliv. Avgångarna går från Kalmar 12 och 19 augusti.
– Istrien är en riktig pärla och det är lätt att bli förälskad i det vackra landskapet och det kristallklara vattnet. Influenserna från Italien märks tydligt, inte minst när det gäller utbudet av mat och vin, säger Pauline Berndtsson, informationschef på Solresor.
Istrien är en känd halvö i Adriatiska havet, mycket på grund av de mysiga städerna längs kusten samt möjligheten till segling och nöjesliv.

Foto: Solresor.