Booking.com Barcelona Boktips Bussresa Dagskryssning Egypten Flyg Frankrike Gran Canaria Grekland Italien Kanarieöarna Kroatien Kryssning Mallorca Medelhavet Norge Paris Rhodos SJ Skidsemester Solsemester Spanien Stockholm Teneriffa Thailand Turkiet Tyskland Tåg USA Weekend

Kryssning längs Rhône och Saône

Nyheter, Resetips, 10 juni, 2012

Temakryssning Rhone och Saone i Frankrike

För de som vill kryssa men pröva något annorlunda är denna nya kryssning med Temaresor en het nyhet. En femdagars kryssning som tar dig längs Rhône och Saône, två floder som varit viktiga ända sedan romartiden. Under kryssningen blir det tillfälle till vinprovning, besök vid romerska ruiner samt förstås ett spektakulärt landskap med Rhônedalen.
Kryssningen avgår 17 augusti 2012 och det finns endast ett begränsat antal platser kvar, så det är först till kvarn som gäller!

Mer information

Läs mer om kryssningen här.

Foto: Ulla Dahlstedt