Booking.com Barcelona Boktips Bussresa Dagskryssning Egypten Flyg Frankrike Gran Canaria Grekland Italien Kanarieöarna Kroatien Kryssning Mallorca Medelhavet Norge Paris Rhodos SJ Skidsemester Solsemester Spanien Stockholm Teneriffa Thailand Turkiet Tyskland Tåg USA Weekend

Fiskesugen? Pröva gäddfiske på Getnö Gård

Nyheter, Resetips, 1 juni, 2012

Rekordgädda, Getnö Gård

För glada fiskare där ute lär det komma som en toppennyhet att en rekordgädda på 11,5 kilo fångades på Getnö Gård. Men det är inte den enda stora gäddan som fångats där under maj, hela tre rekordgäddor har fångats under månaden som gick. Se nedan..

21/5 104cm, 8,1kg
25/5 105cm, 8,5kg
30/5 123cm , 11,5kg

Över hundra gäddor fångades under månaden och man följer med spänning utvecklingen.
– Getnö Gårds sammanställning av fångsterna under perioden 22/4-31/5 visar att våra gäster fångat 120 gäddor och vi på Getnö Gård, som lígger vid sjön Åsnen, använder metoden Catch&Release, berättar Ingrid Olsson, ägare till Getnö Gård.

Läs mer om Getnö Gård här.