Booking.com Barcelona Boktips Bussresa Dagskryssning Egypten Flyg Frankrike Gran Canaria Grekland Italien Kanarieöarna Kroatien Kryssning Mallorca Medelhavet Norge Paris Rhodos SJ Skidsemester Solsemester Spanien Stockholm Teneriffa Thailand Turkiet Tyskland Tåg USA Weekend

Det kalla vädret leder till rusning efter resor

Nyheter, 7 juni, 2012

På grund av kylan under sommarens början har nu Fritidsresor noterat ett rejält uppsving av bokade resor, både för sommaren och kommande vintern. För sommaren är det fortfarande Cypern, Mallorca, Kreta, Rhodos och Turkiet som är mest populära.
– Skatteåterbäring i kombination med kyla, regn och annalkande semester gör att många inte längre vågar avvakta och chansa, säger Bassam el Mattar, Fritidsresors Sverigechef.
Under sista veckan i maj bokades 70% fler resor än samma vecka i fjol. Tidigare i veckan kunde vi också rapportera att man under hela maj sett en ökning av bokningar till solen och värmen, se mer här.