Booking.com Barcelona Boktips Bussresa Dagskryssning Egypten Flyg Frankrike Gran Canaria Grekland Italien Kanarieöarna Kroatien Kryssning Mallorca Medelhavet Norge Paris Rhodos SJ Skidsemester Solsemester Spanien Stockholm Teneriffa Thailand Turkiet Tyskland Tåg USA Weekend

De flesta kollar på Tintin på Swebus under våren

Nyheter, 21 maj, 2012

När Swebus undersökte vilka filmer som resenärer helst såg under bussresan stod det klart att Tintin var i toppen.
– Vi tycker själva att det är väldigt roligt att Tintin som är en bred familjefilm har lockat så många, säger Ingvar Ryggesjö, presschef för Swebus. Vi vet att film passar väldigt bra som underhållning för våra barnfamiljer ombord. Överlag har våra resenärer varit väldigt positiva till möjligheten att se film via vårt gratis wifi.
– Swebus resenärer väljer de populäraste filmerna från ”filmtoppen” precis som våra övriga användare, säger Matilda Hannäs, PR- och marknadsansvarig för Headweb. På andra och tredje plats hamnade filmerna The Help och Drive.

Topplistan för filmer på Swebus

  1. The Adventures of Tintin
  2. The Help
  3. Drive
  4. I Don’t Know How She Does It
  5. Hysteria
  6. The Girl With the Dragon Tattoo
  7. Immortals
  8. Last Night
  9. Real Steel
  10. Hodejegerne