Booking.com Barcelona Boktips Bussresa Dagskryssning Egypten Flyg Frankrike Gran Canaria Grekland Italien Kanarieöarna Kroatien Kryssning Mallorca Medelhavet Norge Paris Rhodos SJ Skidsemester Solsemester Spanien Stockholm Teneriffa Thailand Turkiet Tyskland Tåg USA Weekend

Specialpriser på avgångar med Hurtigruten

Nyheter, 26 november, 2011

Inför kryssningsåret 2012 finns det möjlighet att pröva på Hurtigruten till specialpriser. Under perioden maj till september har Bengt-Martins valt ut ett antal datum då man erbjuder kryssningar till riktiga fyndpriser. Datumen är 22 maj, 13 juni, 7 augusti och 14 september.
Pris från 11.460:-/person. Prisexemplet är för en resa Kirkenes-Bergen 22 maj, där del i insides dubbelhytt ingår. Helpension samt en natts hotellövernattning på Rica Arctic Hotel i Kirkenes.
Hurtigruten började redan 1893 med resor från Trondheim till Hammerfest med stopp vid 11 hamnar. Nu trafikerar Hurtigruten sammanlagt 34 olika hamnar.