Booking.com Barcelona Boktips Bussresa Dagskryssning Egypten Flyg Frankrike Gran Canaria Grekland Italien Kanarieöarna Kroatien Kryssning Mallorca Medelhavet Norge Paris Rhodos SJ Skidsemester Solsemester Spanien Stockholm Teneriffa Thailand Turkiet Tyskland Tåg USA Weekend

Kanarieöarna i påsk

Nyheter, Resetips, 24 mars, 2009

Runt påsk växer intresset för Kanarieöarna, speciellt Gran Canaria och Teneriffa. Intresset är så stort att de flesta resor hos Ticket och Ving, och det är nu bråttom för den som vill solsäkra sin påskvecka med en resa till Kanarieöarna.

För den som är lite flexibel är också Mallorca och Cypern bekväma resmål under påskveckan. För turistande under påsken är det viktigt att komma ihåg att flera dagar under påsken är röda och därmed stänger många butiker.

Prisvärda resor under påsken