Väg, skog och berg vid horisonten

Fler tar bussen under påsken

FlixBus har räknat efter och sett att antalet bokningar med buss under påsklovet ökat med 74 procent jämfört med förra året. Utlandsresor med FlixBus har ökat markant. Om man ser till storstäder som är mest bokade, så är det Göteborg, Köpenhamn, Oslo och Stockholm som kan se framemot flest resenärer med FlixBus under påsken. Bokningarna till Oslo ökade 500 procent jämfört med i fjol. I år är också Hamburg i Tyskland välbokat under påskveckorna.

–Vi kan konstatera att allt fler väljer att resa med buss. Påsken ser ut att bli över förväntan där några av våra utländska destinationer är bland de mest populära. Biljettförsäljningen till Köpenhamn har fördubblats, Oslo har fem gånger så många resenärer och våra resor till Hamburg har nästan sålt slut, säger Kajsa Ekelund kommunikationschef på FlixBus.

Fler nyheter

Till italienska alperna under påsken? Det finns ett fåtal platser kvar hos Alpresor.

Liseberg släpper nytt seniorpass till sommaren.