Utsikt från skepp, julblomma i fönster

Adventskryssningar i år igen

Efter att restriktioner släppts har kryssningar inför jul blivit aktuellt igen. Hos Viking Line har man därför åter igen börjat med adventskryssningar. Kryssningarna med fartyget Cinderella kommer avgå från Stockholm 5, 12 och 19 december. Höjdpunkten är en julaftonskryssning 24 december som kommer innehålla julbord, julshow och spakurer.

– I takt med att pandemin klingar av och vaccinationstäckningen i samhället ökar, har intresset för Östersjökryssningar närmast exploderat. Sommarens kryssningar till inhemska destinationer såsom Höga Kusten, Visby och Ystad har gått åt som smör i solsken. Reseupplevelsen normaliseras dessutom ytterligare nu när de flesta pandemirestriktioner äntligen avvecklas. Därför satsar vi i år för första gången på vinterkryssningar till Visby, säger Kenneth Gustavsson, försäljningsdirektör Viking Line Skandinavien.

Från och med i november kommer också Viking Lines fartyg erbjuda julbord på alla fartyg.

Fler nyheter!

Julresor släpptes tidigare hos MTRX.

Tre tips för solsemester på Gran Canaria i vinter.