Direktflyg till Åre kommande vintern 2015-2016

Under skidsäsongen 2015-2016 kommer det gå direktflyg från Malmö och Göteborg till Åre. Det är Malmö Aviation som satsar på direktflyg till Åre till kommande vintern. Det blir därmed mycket enklare att ta sig norrut för skidsemester. Direktflygen kommer vara tillgängliga från 20 december 2015 till 3 april 2016 och anordnas i samarbete med SkiStar. För att vara extra uppmärksamma på resenärernas behov kommer tidtabellen vara anpassad efter incheckning hos SkiStar.
–­ Vi är glada att kunna erbjuda direktlinjer från Sveriges tre största städer i vinter. Vi vet att efterfrågan varit stor på snabba och smidiga transporter till Åre/Östersund, något vi nu möjliggör genom denna satsning. Vi hoppas att många sydsvenskar tar chansen att resa till fjällen i vinter när restiden nu kortas väsentligt, säger Christer Paulsson, sälj- och marknadsdirektör för Braathens Aviation, där bland annat Malmö Aviation ingår.