Fler reser på citysemester med barnen

Fler tar chansen att resa till storstäder med barnen, även om att hitta passande hotell då kan vara en större utmaning. Hos Ving har man därför tagit fram ett cityprogram för att förenkla letandet.
– Allt fler familjer reser på citysemester och reser man med sin familj så vill man bo tillsammans, därför satsar vi på att ta in fler familjelösningar i vårt cityprogram, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.
För tillfället är det London, Paris, New York, Rom och Barcelona som toppar listan över storstäder vi svenskar helst reser till.
– För barnen är en storstadsresa ofta spännande med nytt språk och massor att göra. Men det gäller att planera sin resa utifrån barnens perspektiv. Exemeplvis försöka bo centralt – något som vi tagit fasta på vid kontraktering av hotell i storstäder, fortsätter Magdalena Öhrn.