Havanna på Kuba

Charternyheten för vintern: Kuba

Kuba har länge fascinerat människor från Europa, mycket på grund av den färgstarka kulturen med mycket inslag av salsamusik, en kultur som präglas av inslag från både väst och öst och självfallet bilarna från 50-talet. Kuba ligger i hjärtat av Karibien och kan nås med charterflyg.
Nu finns ett större utbud av resor till Kuba och badorten Varadero lär bli en höjdare inför årets vintersäsong. Badorten präglas av all inclusive hotell med alla betänkliga komforter.

Inför vintersäsongen 2011-2012 förväntas Kuba ta ytterligare ett språng uppåt i listan över toppresmål för solsemestrar. Tidigare har det varit lite mer komplicerat att nå detta Karibiens hjärta men nu finns charterflyg som kan ta soltörstande svenskar till Kuba på cirka 12 timmar.