Singelsegling i Halmstad

Har du tröttnat på det vanliga dejtandet? Pubar och nattklubbar kanske inte räcker till eller har blivit urvattnade. Nu finns chansen att pröva något nytt, nämligen singelsegling. I år kommer den holländska barken Thalassa åka på en tretimmarstur med speeddejting ombord.
– Jag tror att många människor drömmer om att få komma ombord på ett sådant här skepp och det bjuds inte så många tillfällen. Tänk bara att få se hur ett gammalt segelfartyg hissar segel, säger Helén Andersson, som startat sajten Singel i Sverige. Hon fortsätter
– Det blir också picknick, Speed dating från babord till styrbord och trevligt mingel, säger Helén Andersson som med sin sajt Singel i Sverige står som medarrangör för seglingen. Läs mer på Destination Halmstad.

Skribent: Paul-Christian Markovski