Resor till Egypten återupptas

Apollo börjar nu flyga turister till Egypten igen efter orolighterna som varit i landet. På lördagen 2 april åker bolagets första charterflyg till Egypten, då till Hurghada. Trots oroligheterna som varit i landet är det stor efterfrågan på biljetter till Egypten. Men det finns ändå skillnader med utbudet nu och tidigare.
– Volymerna kommer inte att vara på samma nivå som vi planerat för, men skillnaden inte så stor som vi första befarade. Egypten har etablerat sig som ett av svenskarnas absoluta favoritländer att semestra i. Det ser vi inte minst nu när så många en relativt kort tid efter oroligheterna vill återvända igen, säger Kajsa Moström, informationschef på Apollo.

[ad#ad-article]

Biljetter till Egypten inför kommande vintersäsong ska också snart bli bokningsbara. Resor till Egypten har varit mycket populära under något år och mängder turister har åkt till destinationerna Hurghada och Sharm El Sheikh. Efter sista tidens oroligheter är det nu många som förväntar sig att läget ska normaliseras, såväl resebolag som turister.