Fler flyg till London från Arlanda

Nu blir det ännu enklare att åka till London på weekend. Från och med den 10 januari börjar British Airways flyga mellan Arlanda och London City Airport. Det här kommer lägligt då en populär säsong för weekendresor är just våren. Med två avgångar dagligen ska företaget möta efterfrågan, både från privat- och affärsresenärer. Från Stockholm kommer flygen avgå 07.00 och 16.45, från London blir avångstiderna istället 09.10 och 18.55.

Peter Rasmussen som är Commercial Manager på British Airways i Europa kommenterar nysatsningen
– London är ett av de mest spännande storstadsmålen i Europa. Det finns något som passar alla smaker.

[ad#ad-article]

Att nu kunna erbjuda direktanslutning mellan Arlanda och centrala London City Airport är nästa steg i att öka vår service för svenskarna efter öppnandet av den nya linjen mellan Göteborg och London Heathrow.