Upptäck Costa Rica under rundresa

Vulkan i Arenal, Costa Rica

Att resa runt i Centralamerika är en dröm för många, nu finns resor som kombinerar det bästa som går att hitta i Costa Rica och Panama. Båda rundresor är 15 dagar långa och erbjuds av Solresor, läs mer nedan om dessa spännande resor!
Den första resan börjar i San José, Costa Rica, en dag och fortsätter sedan med flodtur längs floden Tortugero som flyter väldigt nära karibiska kusten och vandring i nationalparken runtomkring. För att väga upp den långa resan och flodturen blir det eftermiddag på spa i Arenals pooler. Under tre dagar kan man sedan upptäcka Arenal.

[ad#ad-article]

Sedan blir det båttur över sjön Arenal till Monteverde och vandring i regnskogen där. I tre dagar kan utforska Monteverde innan återfärd börjar till San José och sedan flyg hem.

Rundresa för naturälskare

Den andra rundresan är framtagen speciellt för de som vill se och vara nära naturen. Den börjar också i San José men fortsätter sedan till Corcovado med vandring i naturen, samt fri dag för utflykter i nationalparken eller till ön Caño Island (som kräver upplevelsepaketet).
Nästa anhalt i resan är nationalparken Manuel Antonio med vandring och segling under andra dagen för de som valt upplevelsepaketet. Sedan fortsätter resan till Tambor och San José, varifrån returflyget går.

Foto: Solresor.