Ny rundresa från Nilen till Döda havet

Egypten sett från Nilen

Är du nyfiken på området vid Nilen och just Döda havet? Då ska du titta närmare på en ny rundresa som börjar med en ökensafari. Med övernattning i ett enkelt beduinläger fortsätter resan och senare boende på lyxigare fyr- och femstjärniga hotell. Rundresan inkluderar en tredagars kryssning på Nilen och besök i städer som Kairo, Luxor och Petra. Pauline Berndtsson som är informationschef på Solresor kommenterar
– Det är en mycket innehållsrik resa med inslag av storslagna upplevelser i städer som många länge har drömt om att besöka. Just att få kombinera länderna Egypten och Jordanien i samma resa ger garanterat många intryck att leva på länge.
Resan avgår 20 februari 2011 från Arlanda, Landvetter och Kastrup, till Kairo. Hemresan sker från Amman.


Läs mer om rundresan.

Foto: Solresor.