Ny direktlinje till Marocko

Inför den kommande vintersäsongen ökar Norwegian trafiken till Marrakech i Marocko. Från 3 november börjar företaget med en direktlinje från Köpenhamn. Från Marrakech som ligger vid Atlasbergen tar det endast cirka en timme med bil till skidorten Oukalmeiden. Staden har mycket att visa upp med en traditionell marknad, akrobater och musiker.
– Marrakech är en av världens mest exotiska städer och en metropol för kultur och underhållning. En livlig stad, berömd för sina marknader och festivaler där man i den gamla stadsdelen, Medina, får en känsla av att kliva in i ”Tusen och en natt”.

[ad#ad-article]

Med två avgångar i veckan kan våra resenärer i vinter själva bestämma om de vill ta steget in i sagornas värld endast för ett par dagar eller längre tid, säger Åsa Larsson, pressansvarig på Norwegian.